For børn

Film for børn i Farum

Film for børn Karla Kanin på stranden
foto DFI Karla Kanin på stranden
Børnebiblioteket viser film for børn i biografen i Farum Kulturhus. Vi viser 2 forestillinger: kl. 9:30 og 10:15.
Tid
09:30 - 11:00
Pris
Film for børn i Farum: Gratis
Sted
Biografen i Farum Kulturhus
Bibliotek
Farum Bibliotek
Adresse

Kulturtorvet 12
3520 Farum
Danmark

Dagens tema er sommer og vi viser flere små film.

Karla kanin på stranden 
I 'Karla Kanin på stranden' følger vi en kaninpige med lange ører og storprikkede bukser og hendes møde med en mariehøne. De to nyder en dag sammen på stranden, hvor vinden suser, og solen skinner.
Lille Tut – Sommerfuglen
Lille Tut og vennerne Gato og nissen flyver ud og ser hvordan larverne forpupper sig og bliver til sommerfugle.
Ih! siger den lille bamse
Denne enkle, underfundige film for de helt små børn i alderen 2-5 år er baseret på Thomas Windings historier og farverige illustrationer om de daglige gøremål hos Bamsefamilien i det lille hus på bakken. Om at lede efter nøglen, som er blevet væk, da de skal på stranden. Om at blive inde i strandkanten og finde sten, mens Bamsefar og Bamsemor viser hinanden, hvor dygtige de er til at plaske. Om at falde i søvn på stranden. Og om at digte en strandsang, om at finde en lille sten og et sneglehus. Og en nattesang om at være en stjerne på himlen inden Bamsefamilien lægger sig til at sove i de tre blå senge i det lille hus. Filmen er en varm og tryg oplevelse for små mennesker, som forhåbentlig kan genkende den lille Bamses verden fra deres eget liv.

Varighed ca. ½ time. Filmene er velegnet fra 2 år. Arrangementet er gratis. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller børnebiblioteket i Farum.